Nieuws

Met de kerstdagen en het nieuwe jaar in vizier werden verschillende projectdeelnemers van ADO Den Haag in de Maatschappij verrast met o.a. een gesigneerde ADO-kerstbal en ADO-kaarsen, gemaakt door de kaarsenmakerij van maatschappelijk partner Parnassia.

De projectdeelnemers die normaal wekelijks of maandelijks in contact komen met ADO Den Haag, zijn al maanden niet meer in het Cars Jeans Stadion geweest. Daarnaast zijn ook de activiteiten waarin deze deelnemers participeren grotendeels stopgezet.

Om het bijzondere jaar 2020 af te sluiten met een beetje aandacht voor elkaar, werden de 60-plussers van het ADO Den Haag walking football team, de jongens en meisjes van het G-voetbalteam en de vaste bezoekers van de ADO Den Haag Blindentribune thuis bezocht om op gepaste afstand een kerstpakket van ADO Den Haag in ontvangst te nemen.

De kerstpakketten van ADO Den Haag in de Maatschappij worden mede mogelijk gemaakt door de wedstrijdshirtveiling van MatchWornShirt na afloop van ADO Den Haag – PEC Zwolle. U kunt meebieden op de website van MatchWornShirt.

23 12 2020 kerstpakkettenadoidm 002