Nieuws

Om in deze 'coronaperiode' inwoners van Den Haag op een andere manier te bereiken dan via een voetbalwedstrijd of evenement, sloegen Silent Disco International en ADO Den Haag in de Maatschappij de handen in elkaar voor een speciale samenwerking. Samen bereiken we speciale doelgroepen in de Haagse regio om met muziek, gedichten en verhaaltjes contact te maken met elkaar. En contact is mogelijk via koptelefoons die iedereen krijgt uitgereikt, zodat er geen direct contact nodig is.

Donderdag 25 juni was de Gelderhof aan de beurt! Gelderhof biedt 24-uurs zorg en begeleiding aan mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. Iedere bewoner heeft zijn of haar eigen appartement. Een team van begeleiders en persoonlijk begeleiders levert 24 uur per dag zorg en begeleiding.

Bram en Ruben van Gemiva-SVG zorgden dat de cliënten op afstand van elkaar volop konden genieten van de muziek, verzorgd door Ernst en Ivo van Silent Interaction. Er werden vele verzoeknummers, waaronder O, o, Den Haag en Shocking Blue, gedraaid en er werd gedanst door enkele bewoners! Het was te zien dat de muziek een stuk beleving bracht bij de bewoners.

Na drie kwartier kwam er een einde aan de Silent Interaction, maar alle bewoners waren het er over eens dat we weer eens snel moesten terugkomen!