Op woensdag 10 juni mochten de ADO Den HaaG-Storks eindelijk weer aan de bak. Na maandenlange afwezigheid werden de G-Storks ontvangen op ‘De Aftrap’ om een pittige trainingssessie af te werken die onder leiding stond van Martijn, Martin, Remco en de nieuwe aanwinst in de staf, Ronald Samson.

Rond de klok van twee uur druppelden de G-Storks de jeugdopleiding van ADO Den Haag binnen. Het was aan de gezichten af te lezen dat zij er ontzettend veel zin in hadden om weer op het veld te mogen staan. Na drie maanden van thuis trainen en zichzelf fit houden, hadden de trainers weer een leuke training ontworpen.

Na de warming-up zonder en met bal gingen de G-Storks verschillende partijvormpjes in. In eerste instantie 3 vs 3, om vervolgens de grote partij in te gaan. Het was totaal niet aan het spel af te lezen dat de G-Storks zo lang niet meer hadden getraind. De prachtige acties en goals vlogen de supporters, die netjes buiten het terrein stonden, om de oren. Het viel op dat vooral bij Isa alles wat zij aanraakte in goud veranderde. De ene goal wisselde de andere af.

Toen was het tijd voor de grote partij die 6 vs 6 werd gespeeld. Naar mate de wedstrijd vorderde, merkte je wel dat de G-Storks ietwat moe werden, maar hoofdtrainer Martijn en zijn assistenten hielden de spelers scherp. Ook in deze partij wisselden mooie goals en prachtige assists zich af. Het was zelfs zo dat elke speler betrokken is geweest bij minimaal één doelpunt. Deze intensieve sessie eindigde met een afstandsschot van 40 meter in de goal door hoofdtrainer Martijn. Dit bleek tevens zijn laatste kunstje te zijn voor de ADO Den HaaG-Storks.

Na de training kwamen spelers en staf bij elkaar. Samen werden er twee trainers in het zonnetje gezet, omdat zij afscheid namen van de G-Storks. Martin heeft zich drie seizoenen ingezet voor dit team en stond aan de basis van het succes. Voor Martijn was het een kortstondig 1-jarig huwelijk, maar hij heeft het lijntje tussen de jeugdopleiding van ADO Den Haag en het G-Voetbalteam een stuk korter gemaakt door als eerste jeugdtrainer de G-Storks onder zijn hoede te nemen. Beide trainers werden bedankt met een fotocollage en gesigneerd shirt door alle G-Storks. We wensen Martin en Martijn ontzettend veel succes in de toekomst!

Ten slotte werd de nieuwe hoofdtrainer van de ADO Den HaaG-Storks voorgesteld aan de groep. Ronald Samson is al jaren een begrip binnen de jeugdopleiding van ADO Den Haag en heeft verschillende teams onder zijn hoede gehad. Dit jaar is hij assistent-trainer van de O18 en zijn wij ontzettend trots dat hij het trainingskader van de G-Storks gaat versterken. De laatste training van de ADO Den Haag G-Storks stond voor een mooi afscheid én een nieuw begin!

De ADO Den Haag G-Storks zullen tot medio augustus een zomerstop houden, waarna ze zich voor gaan bereiden op het echte werk: De Bijzondere Eredivisie!