Nieuws

Op woensdag 11 maart werd de vierde editie van ADO-Herinneringen georganiseerd. Ditmaal had Holland Sport kenner Hans de Jager zich toegevoegd aan het vrijwilligersteam. Naast zijn kennis had Hans ook een aantal voetbalschoenen en voetballen uit zijn verzameling meegenomen, afkomstig uit de jaren 50/60. Uiteraard was oud-voetballer en trainer Lex Schoenmaker aanwezig om met de deelnemers in gesprek te gaan. Tijdens deze vierde editie waren er 30 aanwezigen waarvan 20 deelnemers.

De deelnemers werden rond elf uur verwacht het Cars Jeans Stadion. Toen de deelnemers arriveerden werden zij begeleid naar het ADO Museum. Wederom lagen er verschillende tafels vol met krantenknipsels, plakboeken, foto’s, voetbalschoenen en voetballen die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van ADO Den Haag (voorheen ADO, Holland Sport en FC Den Haag). De deelnemers wisselden verschillende verhalen uit onder het genot van een kopje koffie.

In de ‘rust’ om twaalf uur werd er soep met een broodje geserveerd. Naast het kletsen, namen ook veel deelnemers even de tijd voor een rondje in het museum, én het bezichtigen van de training van het eerste elftal. Rond de klok van 13:00 uur eindigde de vierde editie van ADO-Herinneringen.

ADO Den Haag in de Maatschappij wil de deelnemers, begeleiders en vrijwilligers bedanken voor hun aanwezigheid en ondersteuning tijdens deze editie.

ADO-Herinneringen is een project van ADO Den Haag in de Maatschappij, waar ouderen worden uitgenodigd om samen herinneringen op te halen over ADO Den Haag met ondersteuning van verschillende materialen en personen. ADO Den Haag in de Maatschappij wil ouderen hiermee de kans bieden om uit hun isolement te komen en verschillende sociale contacten op te doen.

Heeft u of uw instelling interesse neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..