Nieuws

Op 18 maart staat er weer een nieuwe speelronde van de Bijzondere Eredivisie op het programma. De ADO Den HaaG-Storks doen er alles aan om uitstekend voor de dag te komen. Daarom stond er op zaterdag 8 februari een pittige bokstraining gepland in boksschool ‘Haagse Directe’.

Om 14:00 uur werden de G-Storks ontvangen door bokstrainer Raymon. De G-Storks gaven aan dat zij zeer gespannen zijn voor de Bijzondere Eredivisie. “Geen probleem, we slaan het gewoon van ons af” zei de trainer. Zo begon de training met een pittige warming up.

Vervolgens mochten de handschoenen aan. Na een paar tips en tricks over houding, stoten en voetenwerk waren de G-Storks klaar voor het echte werk. In tweetallen oefenden de G-Storks verschillende stoten op elkaars dekking. Zodoende leerden de G-Storks verschillende combinaties van directe-, hoek- en uppercut stoten. De G-Storks gingen zweten en werden vermoeid; “Juist nu moet je doorzetten” vervolgde Raymon.

Het meest intensieve deel van de training werd, uiteraard, voor het laatst bewaard. De G-Storks mochten de verschillende combinaties gaan oefenen op de boks zakken, 30 seconden werken en 30 seconden rust. De complimenten vlogen de G-Storks om de oren, die tot de laatste bel keihard bleven werken. De trainers gaven aan dat de G-Storks nu vol vertrouwen en in topconditie deel kunnen gaan nemen aan de Bijzondere Eredivisie. De vooraf aangegeven spanning was helemaal verdwenen!

2020 02 08 boksclinic gstorks 043

De spelers en begeleiding van de ADO Den HaaG-Storks wil Haagse Directe bedanken voor de training. Speciaal dankwoord naar trainer Raymon die deze middag mogelijk maakte!