Nieuws

De Blindentribune heeft in haar achtste seizoen een aantrekkelijke aanbieding voor bezoekers met een visuele beperking. ADO Den Haag (in de Maatschappij) nodigt u van harte uit om een aantal thuiswedstrijden bij te wonen in de tweede helft van de competitie en sfeer te proeven in het Cars Jeans Stadion. U kunt namelijk profiteren van een actiepakket speciaal voor de Blindentribune. Dit pakket houdt in dat u voor een scherpe prijs vijf thuiswedstrijden kan bijwonen voor twee personen in seizoen 2019-20 van januari tot en met mei 2020.

Klik hier voor meer informatie over de Blindentribune en de link naar een invulformulier voor de wedstrijden die u kunt bijwonen. Wanneer u dit bestand heeft ingevuld kunt u het opsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Mocht u nog vragen hebben over deze actie neem dan gerust contact met ons op. Mocht u interesse hebben om incidenteel naar een wedstrijd van ADO Den Haag te komen op de blindentribune, meldt u zich dan aan door het formulier op de Blindentribune pagina in te vullen. Gastheer Eric ontvangt u graag bij een wedstrijd van ADO Den Haag!