Nieuws

Op woensdag 18 december organiseerden zorgverzekeraar Menzis en ADO Den Haag in de Maatschappij een kerstdiner voor ouderen woonachtig in de regio Haaglanden. De ouderen hadden zich individueel of via hun (zorg)instelling opgegeven voor dit ‘speciale’ kerstdiner. Het kerstdiner vond plaats in het Cars Jeans Stadion en stond in het teken van muziek, dans en een gezellig samen zijn.

Rond het middaguur werden de gasten ontvangen in het Cars Jeans Stadion. Om 12 uur opende René Groot Koerkamp (Manager Bestuurszaken & Strategie van Menzis) het kerstdiner. Naast zijn aanwezigheid waren er meerdere collega’s van Menzis afgereisd vanuit het hele land om als vrijwilliger dit kerstdiner te ondersteunen: een prachtig gebaar!

Op het menu stond een viergangendiner waarbij Alexander Broussard op de piano voor de muzikale omlijsting zorgde. Ook de vrijwilligers namen hieraan deel toen zij, na het hoofdgerecht, dansend een versie van ‘Jingle Bells’ vertolkten. De enerverende middag eindigde met een optreden van één van de gasten. Hij pakte de microfoon en zong luidkeels ‘O, O, Den Haag’ waarna de gehele zaal meezong!

ADO Den Haag in de Maatschappij en Menzis willen graag alle gasten, zorginstellingen en vrijwilligers bedanken voor het aanwezig zijn, het vervoer en het organiseren van deze prachtige middag.