Nieuws

Maandag 4 november 2019 werd tijdens de kick-off van het Ondernemersgala 2020 in Paviljoen De Witte in Scheveningen het startsein gegeven voor de verkoop van tafels voor het Ondernemersgala Den Haag op zaterdag 28 maart in het Atrium van het stadhuis.

Tevens werd bekend gemaakt dat naast Unicef Nederland, de Special Olympics Nationale Spelen en ADO Den Haag in de Maatschappij als de lokale goede doelen zijn geselecteerd! De bekendmaking werd gedaan door de bestuursleden van het Ondernemersgala, Marjolein de Jong, Nicolette Krul, Dennis Werkman en Richard van Maurik.

In 2020 vinden de Special Olympics Nationale Spelen in Den Haag plaats. 100 Haagse sporters met een verstandelijke beperking zullen daar hun opwachting maken. Maar dat is zeker niet de enige reden waarom het Ondernemersgala Den Haag deze organisatie wil ondersteunen. Met de opbrengst uit het gala wordt namelijk sportdeelname voor kinderen met een verstandelijke beperking verankerd, onder de aandacht gebracht en voor langere tijd mogelijk gemaakt.

Daarin gaat ADO Den Haag in de Maatschappij een belangrijke rol spelen door een aantal jaren een G-voetbaltoernooi met de selectie van ADO Den Haag te organiseren, en een stadsdeelcompetitie op te zetten waar (kwetsbare) kinderen met en zonder beperking samen kunnen sporten en elkaar kunnen ontmoeten. Ook gaat de Haagse Stichting Sport Gehandicapt Kind (SGK) de komende vijf jaar evenementen organiseren voor kinderen met een verstandelijke beperking.

Tot slot zetten ADO Den Haag in de Maatschappij en de Haagse Stichting Sport Gehandicapt Kind zich gezamenlijk in om de kennis over sporten en sporters met een beperking te vergroten op het reguliere onderwijs en bij Haagse sportverenigingen. ADO Den Haag in de Maatschappij kijkt uit naar de samenwerking met Unicef en SGK!

Het Ondernemersgala Den Haag wordt in 2020 voor de 15e keer georganiseerd en in 2020 viert Nederland dat we 75 jaar leven in vrijheid. Dat zou voor iedereen, wereldwijd moeten gelden. UNICEF zet zich dagelijks in om waar ook ter wereld kinderen die (nog) niet in vrijheid leven te helpen. Het thema van het gala is dan ook ’75 jaar Vrijheid’!

Sport verbindt, en wilt u het thema Vrijheid en de goede doelen ondersteunen? Ga naar de website van het Ondernemersgala en meld u aan voor een 10- of 12-persoonstafel! Tot 1 januari 2020 krijgt u een tafel voor 12 personen voor de prijs van 10 personen (€ 4.500 excl. BTW).

kick off ondernemersgala 20191104 44 1000