Nieuws

Na de tweede speelronde van de Bijzondere Eredivisie sloot de huidige selectie het seizoen af. Deze 18-koppige selectie heeft een jaar lang aan verschillende activiteiten meegedaan onder de vlag van ADO Den Haag. Alle spelers hebben aangegeven dat zij, met ontzettend veel plezier, hebben geparticipeerd in het tweede seizoen van de ADO Den Haag G-Storks. Tijdens het seizoen zorgden verschillende hoogtepunten voor onvergetelijke momenten.

Hoogtepunten

  • De ADO Den HaaG-Storks verraste, samen met Johny De Mol, de Stichting ‘Het Gehandicapte Kind’ met ruim 900.000 euro om de ‘Bijzondere Eredivisie’ op te starten.
  • Keeper Manuel zat aan tafel bij ‘Koffietijd’ om de Bijzondere Eredivisie te promoten.
  • De selectie van de G-Storks reisden af naar FC Emmen voor een voorwedstrijd.
  • De G-Storks namen deel aan verschillende toernooien (FC Robinstijn en Friends-Cup).
  • Alfons Groenendijk nodigde de G-Storks uit voor een 'Meet en Greet' met de selectie. Hierbij was ook Klaas van Kluistrum (Klaas Kan Alles!) aanwezig.
  • Deze ADO Den HaaG-Storks zullen binnenkort te zien zijn in een miniserie over de Bijzondere Eredivisie genaamd FC de Helden. Vanaf 28 november is deze serie te zien op NPO1.

Het was een prachtig seizoen voor de ADO Den HaaG-Storks en ADO Den Haag in de Maatschappij. Op deze manier willen wij alle partijen, organisaties en vrijwilligers bedanken die hun steentje hebben bijgedragen aan dit project! Daarnaast bedankt ADO Den Haag in de Maatschappij elke speler voor zijn/haar deelname!

Binnenkort zal er een nieuw team worden gepresenteerd. Deze selectie is gescout en geselecteerd vanuit de ADO Den HaaG-clinic die op 16 oktober heeft plaatsgevonden in het Cars Jeans Stadion.