Nieuws

Op zondag 13 oktober vond de vierde Stadium FunRun plaats in en rond het Cars Jeans Stadion. Het was prima loopweer hoewel sommige deelnemers het toch nog te warm vonden.

Op vijf onderdelen kon worden mee gedaan. De 10 km wandelaars trapten af om kwart over 12. Daarna volgden de kidsrun van 1 km en de 1905 m. Om 13.15 uur startten de 10 km lopers, een kwartier later gevolgd door de 5 km lopers. Fred Zuiderwijk praatte de hele middag aan elkaar en haalde de deelnemers enthousiast over de eindstreep!

In totaal waren 850 deelnemers actief voor twee goede doelen, een speeltuin voor de kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis en de Blindentribune van ADO Den Haag. In totaal was € 2.750 opgehaald en de cheque werd in ontvangst genomen door Fréderique Hofstede, Kinderarts en Medisch Manager RVE JKZ, en Anton Nijboer, Projectmanager van ADO Den Haag in de Maatschappij.
Dyonne ontving een gesigneerd ADO-shirt voor het ophalen van het hoogste bedrag onder het motto ‘Don’t run with your legs, run with your heart’. En ze was nog jarig ook!

Leo en Brigit, regelmatige bezoekers van de ADO Den Haag Blindentribune, wandelden de 10 km en haalden ook nog een hoog bedrag binnen voor de Blindentribune! Voor de Blindentribune zullen o.a. nieuwe radio’s worden aangeschaft.
Voor meer informatie over de Blindentribune, ga naar onze website waar het ook mogelijk is om je aan te melden voor een bezoek aan een thuiswedstrijd van ADO Den Haag op de tribune voor bezoekers met een visuele beperking.

De ADO Den Haag Stadium FunRun is mede mogelijk gemaakt door CSU, McDonald’s, Maandag, Albert Heijn, Univé, ADO Fan Community, Runners World, gemeente Den Haag en EPIC in de Running!