Heb jij een goed initiatief op het gebied van educatie, participatie of gezondheid voor de mensen in Den Haag? Dien jouw aanvraag in en maak kans op een geldbedrag van € 1.500,-

Ontstaan Dik Hooimeijer Prijs

Dik Hooimeijer was bestuurslid van het eerste uur van stichting ADO Den Haag in de Maatschappij en was als directeur van Welzijnsinstelling Mooi nauw betrokken bij de sociaal-maatschappelijke projecten van ADO Den Haag. Na zijn overlijden heeft ADO Den Haag in de Maatschappij besloten de verdiensten van Dik Hooimeijer voor de club en de stichting met deze jaarlijkse prijs te eren.

Dik Hooimeijer Prijs 2018

De eerste prijs ging in 2018 naar Stichting Stadslink voor het opzetten van de Learning Dreams kinderen club met als doel om gelijke kansen te creëren voor alle kinderen in Den Haag.
In nagedachtenis aan Dik Hooimeijer werd naar de volgende criteria gekeken: innovativiteit, kleinschaligheid, buurtgerichtheid, structureel/frequentie en noodzaak.

Aanmelden

Als non-profitorganisatie of als inwoner van Den Haag kun je jouw initiatief indienen. Aanmelden kan via de website: www.adodenhaag.nl/dikhooimeijerprijs

flyer a5 hooimeijeraward 800