Nieuws

Zaterdag 21 september: Walking Football Festival

Ben jij iemand (55+) die van voetbal houdt, misschien gevoetbald heeft en heel graag weer eens -rustig- tegen een bal aantrapt? Geef je dan nu op voor het Walking Football Festival van ADO Den Haag in de Maatschappij. Je mag dan op zaterdag 21 september samen met anderen de kleuren van ADO Den Haag vertegenwoordigen. Iedereen is welkom, plezier is belangrijker dan prestatie. Een eigen team opgeven of met een vriend/vriendin komen, is ook mogelijk.

Wil je jouw vader/moeder of opa/oma opgeven? Dat kan natuurlijk ook!

Walking Football is een aangepaste manier van voetbal speciaal voor de oudere doelgroep. Zo wordt er op een kwart veld gespeeld en is lichamelijk contact (inclusief slidings) niet toegestaan. De bal mag niet boven heuphoogte komen en het belangrijkste: je mag niet rennen. De inspanning is voor de deelnemers dan ook heel goed vol te houden. Het niveau van de spelers is ondergeschikt; de lol samen, ook na afloop, is het allerbelangrijkste.

Wanneer: Zaterdag 21 september 2019
Waar: Zuiderpark Den Haag, de velden van HDV.
Hoe laat: 13.00 – 16.00 uur.
Deelname: Gratis, inclusief hapje en drankje na afloop.

Nieuw? Als je nog nooit Walking Football hebt gespeeld, geven we -bij voldoende belangstelling- een gratis introductietraining.

Contact

Geef je op voor het festival via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan zorgen wij dat je in een leuk team terecht komt. Voor een ADO Den Haag tenue wordt ook gezorgd! Uiteraard krijg je dan ook meer informatie voorafgaande aan het festival. Wil je nu al meer weten, neem dan contact op met Anton Nijboer: 06 - 113 88 372.

Het Walking Footbal Festival wordt georganiseerd door Werkgever Sportclubs Den Haag (WSDH) en ADO Den Haag in de Maatschappij. Het evenement vindt plaats tijdens het weekend van de Stadsspelen. De Stadsspelen is het sport-en cultuurfestival van Den Haag. Op 21 en 22 september zijn er rondom de Sportcampus in het Zuiderpark talloze sport&spelactiviteiten, is er muziek en dans met verschillende optredens. Ook kun je genieten van heerlijke wereldse hapjes en drankjes.

2019 08 29 oldstars startseizoen 030