De Stadsspelen Den Haag is een gezellig en gratis sportfestival op 21 en 22 september bij Sportcampus Zuiderpark. Het festival is de officiële aftrap van de Nationale Sportweek 2019.

Alles draait er om samen plezier hebben! Je kunt er meedoen aan sport en spel zoals voetbal, vechtsporten in de boksring, springen op het grootste springkussen van Europa, zwemmen en walking football!
ADO Den Haag in de Maatschappij organiseert in samenwerking met de gemeente Den Haag en SportVibes een ‘wandelend voetbal’ toernooi op zaterdagmiddag 21 september tussen 13 en 16 uur. Dit is voor 60-plussers. Geïnteresseerde teams uit Den Haag kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Iedereen kan meedoen aan de Stadsspelen: volwassenen, kinderen en ouderen. Voor iedereen is er een favoriete sport. Maar natuurlijk kan je ook gewoon kijken en aanmoedigen. Op het podium is er de hele dag muziek en je kan er lekker eten en drinken. Op de Stadsspelen ontmoet je mensen en organisaties uit de buurt.

Dus kom ook met je familie, vrienden, buren of teamgenoten naar de Stadsspelen Den Haag voor een hoop plezier en gezelligheid! Hou stadsspelendenhaag.nl en facebook in de gaten voor het programma.