Nieuws

Team4Talent organiseerde traditiegetrouw de Koningsspelen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Dit jaar vond de Koningsspelen, met als thema 'Jungle', plaats op vrijdag 12 april. Circa 1.100 leerlingen van verschillende basisscholen uit Pijnacker-Nootdorp deden dit jaar mee.

Er werd gesport op twee verschillende locaties in Pijnacker, namelijk de Groene Wijdte en 't Nest. Alle kinderen namen deel aan een gevarieerd sportprogramma, waarin bewegen en gezonde voeding centraal stonden. Zo werden er veel sportieve activiteiten gedaan en werd er zo nu en dan een gezonde lekkernij rondgebracht. Drie ADO Den Haag-jeugdtrainers ondersteunden de voetbalactiviteit en met de ADO Den Haag-attracties kon volop worden gespeeld. Als klap op de vuurpijl kwam ook Storky nog langs en kregen alle kinderen een gratis voetbalkaartje voor de wedstrijd tegen Excelsior!

Tijdens de afsluiting werd het samenwerkingscontract tussen de gemeente Pijnacker-Nootdorp en ADO Den Haag in de Maatschappij ondertekend. Wethouder Peter Hennevanger onderschreef de samenwerking, die er voor moet zorgen dat gezamenlijk aan maatschappelijke thema’s wordt gewerkt in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De visie achter deze samenwerking luidt dan ook als volgt: "Alle inwoners hebben recht op en toegang tot gezond leven, educatie en participatie, waarmee zij zelf voor hun welzijn kunnen zorgen."