Nieuws

Op woensdag 10 april stroomde het stadion na het middag uur vol. De eerste editie van de ADO Den HaaG-clinic stond op het programma. Uit Zuid en Noord Holland waren er spelers afgereisd om deel te nemen aan deze “speciale” clinic. Zo werden ARC, WVC, DIOS, PGS-Vogel, Herman Broeren School, VELO, Meerburg, RCL en DVV Delft vertegenwoordigd op deze prachtige woensdagmiddag. Hiernaast waren de ADO Den HaaG-Storks en oud-directeur Jeff Osseman van de partij.

De clinic werd geleid door Dennis van den Steen (ADO Kids). Nadat hij alle begeleiders geïnstrueerd had, kon iedereen het veld op. De 72 deelnemers werden onder de 9 oefeningen verdeeld. Bij elke oefening streden twee teams voor de overwinning tijdens verschillende spelvormen. Na een uurtje of twee, werden de finales gespeeld. De drie groepen met de meeste punten speelden in de finale om de prijzen. Uiteindelijk had de eerste editie drie winnaars die een ADO Den Haag pet ontvingen. Alle overige deelnemers keerde met een certificaat huiswaarts.

Naast de clinic werden er ook spelers in het zonnetje gezet. Ditmaal werden Jesse van de Oever (DIOS) en Youri van der Meer (VELO) uitgekozen. Zij ontvingen een gesigneerd ADO Den Haag-shirt met resp. de handtekening van Tommy Beugelsdijk en Lex Immers. Na de clinic werd er nog even nagenoten in de Brasserie van het Cars Jeans Stadion. Er kwam duidelijk één ding naar voren: “ADO Den Haag heeft er weer 72 nieuwe fans bij!” Al waren de meeste speler van de verenigingen uit Den Haag natuurlijk al jaren een groot fan van onze club.

ADO Den Haag in de Maatschappij bedankt alle clubs die deelnamen aan onze eerste editie van de ADO Den HaaG-Clinic. Extra dank voor alle trainers en begeleiders die een ondersteunende functie beoefende tijdens deze clinic.