Nieuws

Tien weken lang hebben de heroes uit de wijk Vrederust zich keihard ingezet onder de begeleiding van Abdel (Mooi Welzijn) en Mounaim (Streetsport). In die 10 weken hebben de heroes hun eigen 14 regels toegepast binnen de groep en van het Cruyff Courts 6 vs 6 hun evenement gemaakt op het ADO Den Haag Cruyff Court! Tijdens Cruyff Courts 6 vs 6 staat het thema ‘respect’ centraal. Mooi en Streetsport hebben de heroes duidelijk gemaakt wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een evenement. En hebben bijgestuurd waar nodig is.

Met de geweldige inzet van de jongeren, is er op 20 maart een spectaculair evenement neergezet met als thema 'Vreedzame wijk'! Maar liefst 250 bezoekers waren bij het evenement aanwezig! Vier jongens en drie meiden teams namen deel aan het evenement, en daarnaast waren nog leuke side events voor de bewoners neergezet!

Dit jaar waren er prijzen vanuit ADO Den Haag in de Maatschappij beschikbaar! En daar waren de teams heel erg blij mee. Als afsluiter werden alle kinderen, die hebben geholpen met het opruimen van alle afval rondom de playground, beloond met een ADO schrijfset!  

Abdelouahied el Kadi (Mooi Welzijn), Mounaim Ajiou (Streetsport) en de heroes of de ADO Den Haag Cruyff Court!