Nieuws

Op woensdag 12 maart werden de ADO Den HaaG-Storks ontvangen bij DVV Delft door trainers Martin Born, Remco Lochtenberg en assistenten. Op het programma stond een clinic van voetbalschool Born 2 Be a Soccer Player. Na het omkleden in de kleedkamers betraden de spelers het veld. Het weer liet te wensen over. Stromende regen en windkracht 8 zorgde niet voor optimale voetbalomstandigheden. Toch gingen de spelers vol goede moed van start.

Na de warming-up was het tijd voor een carrousel van drie verschillende oefeningen. In de carrousel werden er verschillende onderdelen getraind. Zo werd het voetenwerk getraind door middel van ladders en obstakels, waren andere spelers bezig met hun balbehandeling en werkten de laatste groep een “twee tegen twee” partijspel af. Nadat elke speler de drie verschillende oefeningen had gehad, werd er afgesloten met een groot partijspel.Na twee uur werd de clinic door de trainers afgesloten. Het was een lange en keiharde training met de nodige omstandigheden. De G-Storks werden op de proef gesteld. Dit was ook even nodig, omdat de G-Storks op 28-4 Willem II ontvangen. Hiervoor moeten de G-storks in topconditie verkeren. Om dit te bereiken is er op 10-4 een ADO Den HaaG-Clinic ingepland waarbij naast de ADO Den HaaG-Storks nog 9 scholen/verenigingen aanwezig zullen zijn.

ADO Den Haag in de Maatschappij bedankt DVV Delft voor het faciliteren van de clinic. Daarnaast voetbalschool Born to be a Soccer Player voor het geven van de clinic.