Nieuws

De ADO Den HaaG-Storks stonden afgelopen zondag weer vroeg op de stoep. Om 11.00 uur werd er verzameld in de Newtonstraat te Den Haag bij boksschool Haagse Directe. Er stond een zware boks-/bootcamp training op het programma. De spelers werden opgewacht door Mohamed, die sinds jaar en dag bokstrainingen verzorgd voor Haagse Directe. Tijdens de training werd hij ondersteund door zijn eigen boksers.

Na het omkleden en een paar slokjes water werden de G-Storks aan het werk gezet. Na het zoveelste rondje op hoog tempo, nam de vermoeidheid bij sommige spelers toe. Echter bleek dit nog maar de warming-up te zijn. Het doorzettingsvermogen van de spelers werd getest, want na de warming up was het tijd voor een bootcamp-parcours. Dit parcours bestond uit 10 oefeningen waar alle spiergroepen van het menselijk lichaam aan bod kwamen.

Na het parcours mochten de spelers hun handschoenen aan doen voor de bokstraining. Er werden rake klappen uitgedeeld (op de bokszakken wel te verstaan) en spelers gingen tot het gaatje onder leiding van de motiverende trainers. Bezweet, vuurrood en gesloopt verlieten de spelers de boksschool, maar niet zonder eerst even op de foto te gaan met de topbegeleiding.

De spelers en begeleiding van de ADO Den HaaG-Storks wilt Haagse Directe bedanken voor de geweldige ochtend! Speciaal dankwoord naar Mohammed en zijn hulptrainers die deze ochtend mede mogelijk maakten!