Nieuws

Wil je de dag fit beginnen en eindigen? En wil je op een energieke, gelukkige en gezonde manier blijven werken? Investeer dan in jezelf en kom in beweging met het unieke leefstijlprogramma ADO-fit.

Het leefstijlprogramma ADO-fit inspireert en motiveert je om meer te bewegen, om minder tijd zittend door te brengen en om gezonder te gaan eten. Je krijgt verschillende handvatten om tot duurzame gedragsveranderingen te komen. Uiteraard met steun van kwalitatieve ADO-fit coaches en andere ADO-fit deelnemers.   

ADO-fit is gericht op businessclubleden en medewerkers van Haagse bedrijven. Je vindt het zelf belangrijk om een gedragsverandering te ondergaan en hiermee persoonlijke doelen te realiseren.

PROGRAMMA
Het programma bestaat uit 12 trainingen met onderwerpen zoals bewegen, voeding, rust en balans, de invloed van anderen en plezier in het volgen van een gezonde leefstijl. Een training heeft een duur van anderhalf uur. In de eerste helft wordt de theorie behandeld en in de tweede helft word je in beweging gebracht op het veld van ADO Den Haag.

Locatie: Alle trainingen vinden plaats bij ADO Den Haag in en rondom het Cars Jeans Stadion (Haags Kwartier 55 ,Den Haag). 
Wanneer: Donderdag van 19:30 - 21:00 uur
7/3, 14/3, 21/3, 28/3, 4/4, 11/4, 18/4, 9/5, 16/5, 23/5, 6/6, 13/6 
* (data zijn voorlopig onder voorbehoud)

KOSTEN
De kosten voor deelname bedragen:
€ 650,- voor medewerkers van bedrijven/organisaties;
€ 575,- voor Businessclubleden. 
Hiervoor krijg je trainingen van professionele coaches, studiemateriaal en een ADO Den Haag trainingskleding. Daarnaast nodigen we je uit voor een wedstrijd op de Businesstribune en voor één van de zakelijke netwerkevents. Met jouw deelname steun je direct één van de projecten van ADO Den Haag in de Maatschappij.  

INSCHRIJVEN
Kom in beweging en schrijf je HIER in!
Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 22 februari 2019.
*Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!