Nieuws

Dankzij de unithouders van skybox 4.20 en alle gulle gevers tijdens de eindejaar borrel van skybox 4.20 hebben de donaties en de veiling maar liefst € 10.525 opgeleverd voor de G-Storks, het g-voetbalteam van ADO Den Haag!

Dit geweldige bedrag biedt ADO Den Haag in de Maatschappij de mogelijkheid om allerlei activiteiten met de G-Storks uit te voeren, het team te kleden, wedstrijden en toernooien te spelen, en het g-voetbal in de regio Haaglanden te stimuleren! De unithouders van skybox 4.20, Wittebrug, Canon Business Center Den Haag, Liftintermediair, Gelecon B.V., Reclame ABC, JCS, McWash, Orange Gas, Viptrex, Kondt Vastgoed, SG Onderhoud en Car Dynamics, hadden er voor gezorgd dat er veel gasten op de borrel aanwezig waren. En tevens was de muziek en het eten uitstekend verzorgd dankzij De Heeren van de Residentie, Yamaha, een DJ, de Sligro en Encore by Simonis. Ook was er gedacht aan een oliebol voor het goede doel!

De veiling werd gepresenteerd door Fred Zuiderwijk en mede door het enthousiasme van gastheer Cees van Breugel van Wittebrug, leverde het shirtsponsorschap van het tenue van de ADO Den HaaG-Storks maar liefst €5.500 op! Hoofdsponsor met een plek op de borst van de G-spelers is Van Paaschen Makelaardij.