Voor zeventien G-voetballers uit de regio Haaglanden kwam een droom uit. Deze spelers en speelsters werden gescout voor het nieuwe ADO Den Haag G-elftal! Ze maken vanaf 12 december deel uit van de ADO Den HaaG-Storks, seizoen 2018-2019.

Een jaar lang participeren de G-Storks bij tal van activiteiten, zoals trainingen, wedstrijden, presentaties, bijeenkomsten e.d. De spelers en speelsters werden ontvangen in het Cars Jeans Stadion voor hun eerste activiteitendag. De dag bestond uit een contractondertekening en een veldtraining.

Allereerst werden de kledingpakketten uitgedeeld aan de ADO Den HaaG-Storks. Ze ontvingen een tenue en trainingspak om zich dit seizoen in te presenteren en te voetballen. In het nieuwe tenue en trainingspak vond de contractondertekening plaats in het ADO Den Haag Museum. Alle spelers werden onder luid applaus ontvangen. Hierna volgde het officiële deel. Elke speler ondertekende een contract waarmee hij/zij zich voor een seizoen verbindt aan de ADO Den HaaG-Storks. De spelers en speelsters wisten goed om te gaan met de fotograferende en vragen stellende media.

Daarna was het tijd om het veld op te gaan. De eerste veldtraining werd geleid door de trainers van de ADO Den Haag G-Storks, Martin en Remco. Er stond een pittige training op het programma. Alle facetten van het voetbal werden getraind in verschillende oefeningen. De trainers sloten af met een partijspel. Hieruit bleek dat de ADO Den HaaG-Storks ook dit seizoen over veel kwaliteit beschikt. Dit schept hoge verwachtingen voor het komende seizoen!