Nieuws

Afgelopen vrijdag ging de VO Voetbal League officeel van start in de Sportcampus Zuiderpark. De VO Voetbal League is een zaalcompetitie tussen middelbare scholen in de regio Haaglanden. Deze scholen participeren in een of meer competities. De teams spelen zes tot elf wedstrijden in een competitie, waarna er op 12 april gestreden wordt om de prijzen tijdens de finaledag. De VO Voetbal League bestaat uit de Lex Immers (O14), Danny Bakker (O16) en Nadine Noordam (MO17) competitie. 

Op 23 november werden de Lex Immers- en Danny Bakker League afgetrapt. Er stonden in totaal zes wedstrijden op het programma, waarvan vijf in de Lex Immers competitie en één in de Danny Bakker League. De eerste vier wedstrijden van het seizoen werden gespeeld in de prachtige Topsporthal van de Sportcampus. Tijdens deze wedstrijden werden er geweldige goals gemaakt, mooie assists gegeven en af en toe een "panna" uitgedeeld. In totaal werden er in deze wedstrijden 42 goals gemaakt. Voor de toeschouwers was de eerste speelronde een genot om naar te kijken.

Voor alle informatie over de ADO Den Haag VO Voetbal League verwijzen we u graag door naar de website: www.vovoetballeague.nl. Hiernaast beschikt de competitie over een eigen Instagram account waar alle highlights worden gepubliceerd. Op #adovovl zal ook het Doelpunt van de Week, het Team van de Week en de Speler van de Week worden gepubliceerd.