Samen met je vader naar ADO Den Haag of gewoon een lekker potje voetballen in het park. Dat gun je toch ieder kind? Helaas is dat voor sommige kinderen echt niet mogelijk. Zij wachten op een thuis. Op een gezin dat hen een plekje biedt. Daarom steunen wij pleegzorg. Want nieuwe pleegouders zijn hard nodig, ook in onze regio.

In de landelijke Week van de Pleegzorg (31 oktober t/m 7 november) slaan we de handen in een om zoveel mogelijk aandacht te vragen voor pleegzorg. De wachtlijst voor kinderen die niet thuis kunnen wonen groeit. In onze regio is pleegzorgorganisatie Jeugdformaat op zoek naar 150 nieuwe pleegouders!

Wat is een pleegouder?
Ieder kind hoort op te groeien op een veilige plek, met liefde en structuur. Helaas is dat voor sommige kinderen niet mogelijk. Voor die kinderen zoeken we pleegouders.
Mensen die tijdelijk voor een kind van een ander willen zorgen. Mensen die warmte bieden. En een luisterend oor. Soms voor een weekend per maand. Soms voor langere tijd. Voor een baby, een kleuter of een puber.

Is het bij jou thuis veilig? Kun je een kind rust en structuur bieden? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan via www.wordpleegouder.nl.
Kun of wil je op dit moment geen pleegouder worden, maar ons wel helpen bij onze zoektocht? Heel graag! Kijk op wordpleegouder.nl/ambassadeur hoe je ons kunt helpen.

Meer weten over pleegouder worden? 
Ga naar www.supergewonemensengezocht.nl
#weekvandepleegzorg #sharingiscaring #pleegoudersgezocht #karmapunten #pleegzorg