Op zaterdag 27 oktober is het seizoen van de eerste lichting van de ADO Den HaaG-Storks op feestelijke wijze afgesloten. De spelers werden al vroeg in de middag ontvangen in het stadion. Allereerst stond er een voorwedstrijd met het G-elftal van NAC op programma. Het G-elftal van NAC waren bekenden van onze Storks. In een eerdere editie werd er met 3-0 gewonnen. Deze editie werd in een 7x7 toernooivorm gespeeld. Hierbij wonnen de ADO Den HaaG-storks beide wedstrijden met ruime cijfers van het team van NAC. Echter stond het onderlinge plezier en respect centraal in deze editie. Vanaf de tribunes was dit ronduit geweldig om te zien.

Na de inspanning op het veld werden de magen gevuld in het Haags Heineken Huis. Voor onze speler Max was dit de ideale gelegenheid om zijn dinercheque van de ‘Stichting Haagse Sportstimulering’ te verzilveren. Als eerste doelpuntenmaker van de G-Storks had hij deze prijs eerder dit jaar in ontvangst genomen. Max was trots om op deze manier iets terug te doen voor het hele team, vooral omdat zijn doelpunt destijds naar eigen zeggen ook een echte teamprestatie was!

Voor aanvang van de wedstrijd was er ook nog tijd voor een ADO-NAC Quiz. Er werden vragen gesteld over beide clubs en hun verleden. In een variant van “petje op, petje af” ging er een NAC-speler met de winst van door. Hij won een “meer dan voetbal” bal en ontving deze met luid gejuich van alle deelnemers.

Als kers op de taart keken alle spelers, ouders en begeleiders samen naar de wedstrijd ADO Den Haag – NAC Breda die eindigde in een gelijkspel (1-1). Hier konden de G-storks en het G-elftal van NAC mee leven en hierna sloten ze gezamenlijk de dag af. Alle ADO Den Haag G-Storks namen afscheid van de begeleiding aangezien dit het laatste evenement was voor de huidige spelers. De komende periode worden nieuwe spelers geselecteerd voor het ADO Den Haag G-Storks elftal. Dit nieuwe elftal zal binnenkort voorgesteld worden.

De stichting ADO Den Haag in de Maatschappij bedankt alle spelers van de ADO Den HaaG-Storks voor hun inzet, passie en vrolijke noot gedurende het afgelopen seizoen.