Op woensdag 3 oktober heeft er bij DSVP onder mooie weersomstandigheden een ADO voetbal clinic plaatsgevonden. Op de oproep om deel te nemen werd door veel jeugd enthousiast gereageerd en al snel werd het aantal plaatsen van 100 ingevuld. Terecht want het werd een heel leuke middag.

Allereerst werd de DSVP-jeugd door Dennis van den Steen (onze hoofdtrainer van mannen 1) namens ADO Den Haag welkom geheten. Het was leuk dat er veel ouders en grootouders even langs waren gekomen. Nadat de groepsfoto’s gemaakt waren werden de groepjes ingedeeld die allemaal naar een specifiek onderdeel gestuurd werden. Centraal werd het sein om te starten gegeven waarna vol enthousiasme alle onderdelen werden uitgevoerd. Zo was er ‘gaten schieten’, penalty schieten en verschillende partijvormen.

Alle onderdelen werden geleid door eerste elftal spelers van ADO Den Haag (Aaron Meijers en Tomas Necid), 1e elftal spelers/trainers van DSVP en stagiaires van Mondriaan. Het was dus een drukte van jewelste op veld 6 en onze jeugd had heel veel plezier. Nadat iedereen alle onderdelen had afgewerkt volgenden de finales maar het was eigenlijk wel duidelijk dat iedereen winnaar van deze prachtige middag was.
DSVP bedankt ADO Den Haag en alle begeleiders voor hun inzet om deze dag onvergetelijk te maken.

Verslag: DSVP