Nieuws

Afgelopen week zijn de walking football spelers van ADO Den Haag begonnen met hun eerste training in het seizoen 2018-19. De spelers van ADO Den Haag Scheveningen beten op woensdagochtend  bij SVV Scheveningen de spits af met een fitte selectie en een gemotiveerde trainer, Joep Breimer. De jeugdtrainer van ADO Den Haag gaat zijn tweede seizoen in bij de OldStars van ADO Den Haag.

Donderdagochtend was het de beurt aan de ADO Den Haag OldStars die trainen op het terrein van HVV Laakkwartier. Deze groep had, evenals de 'Scheveningers', in de zomer nog trouw éénmaal per week doorgetraind. Het was prachtig weer om te trainen en de spelers kijken al weer uit naar het nieuwe seizoen!

ADO Den Haag in de Maatschappij ondersteunt ook twee walking football groepen in resp. Laak en de Schilderswijk. Vrijdagmiddag gaf trainer Gio Linnenbank het startsein voor de eerste training na de vakantie bij HVV Laakkwartier, en maandagavond was het de beurt aan het team van De Mussen onder leiding van gasttrainer Koen de Jong van het Ouderenfonds. Vanaf volgende week nemen Abdelilah Douiri en Jawad Achahbouni het stokje over en bereiden zij de mannen voor op hun eerste toernooi in Leeuwarden! Dit is een multi-cultureel toernooi waar zij als Marokkaans team acte de presence geven.

Ook staan er toernooien in Rotterdam, Noordwijk, en het Eredivisietoernooi op het programma. Tevens worden regelmatig demonstratiewedstrijden gespeeld bij clubs die starten met walking football. Het wordt weer een prachtig seizoen.
En de walking football spelers van het eerste uur vieren in oktober hun eerste lustrum! Al weer vijf jaar walking football in Nederland!