Op vrijdag 22 juni kwamen 25 kinderen van Kindcentrum Regenboog uit Nootdorp op bezoek in het Cars Jeans Stadion voor een ‘Outside Experience’! Dit in het kader van de cursus Skills & School waarbij de kinderen één keer per week na schooltijd in totaal 10 lessen krijgen over samenwerken, normen & waarden, conflictbeheersing, sportiviteit e.d. met het middel voetbal!

In de hal van het Cars Jeans Stadion werden de kinderen en ouders verwelkomd en werd de groep in tweeën gesplitst. De ene groep ging op het veld voor het stadion de ADO-quiz doen waarbij de kinderen naar het juiste vak moesten rennen met de bal voor het goede antwoord! De andere groep kreeg een rondleiding door het stadion en bezocht o.a. de perskamer, een sky lounge en de senaatskamer!

Vervolgens het toetje van de Outside Experience, namelijk een training op het voetbalveld door de meesters Arnoud en Arjen, en daarna een partijtje in het strafschopgebied! Al met al een fantastische ervaring voor de kinderen van KC Regenboog!