Het AJB-seizoen wordt jaarlijks afgesloten met een toernooi en dit jaar vond het plaats in het Cars Jeans Stadion. ADO/TAC had twee teams ingeschreven en beide teams hadden een ander verloop van het toernooi.

Waar het bij ADO/TAC 1 uitstekend liep, was het bij ADO/TAC 2 allemaal wat moeizamer. ADO/TAC 2 was helaas ook maar in staat om één wedstrijd te winnen, dit was echter niet af te lezen aan de gezichten van de spelers, want plezier hadden ze ontzettend!

Bij ADO/TAC 1 verliep alles vlekkeloos, in de groepsfase werden tegenstanders met ruime cijfers verslagen en was niemand opgewassen tegen de sterke organisatie van het team. In het hele toernooi (6! wedstrijden) heeft het team ook maar één tegendoelpunt gehad en in de finale werd GLZ/SSW Rotterdam met 1-0 verslagen.

Na afloop kregen alle spelers van ADO/TAC een medaille en omdat er een jarige in het midden was, werd er nog even gezongen voordat we met z’n allen taart gingen eten. Al met al een geslaagd toernooi met top gedrag op en buiten het veld, dit smaakt naar meer!