De ADO Den Haag G-Storks hadden op zaterdag 16 juni een fantastische dag met een gezellig voetbaltoernooi voor G-teams in Amsterdam op De Toekomst om de Friends Cup! Gastheer Ajax, met de in Den Haag bekende speaker Heini Otto, had tien andere clubs uitgenodigd, waaronder de bij ons bekende g-voetballers van FC Groningen en NAC en verder clubs als De Graafschap, Koninklijke HFC en VVSB.

De dag kon 's-ochtends al niet meer stuk toen de ADO Den Haag bus bij het Cars Jeans Stadion kwam voorrijden! Trots werd bij de bus geposeerd en konden we al vroeg vertrekken. De spelers werden door de trainers Remco en Martin in twee teams ingedeeld, die om de beurt een wedstrijd speelden. Beide ADO teams speelden drie wedstrijden.

In de poulewedstrijden werden twee wedstrijden gewonnen en drie verloren, en er werd sportief en met veel plezier gestreden om de punten. Uiteindelijk werd om de 7e plaats gevoetbald en met 4-3 van FC Groningen gewonnen! Een prachtige afsluiting van een prachtig toernooi! VVSB werd de eerste winnaar van de Friends Cup.