Voorafgaand aan de wedstrijd tussen ADO Den Haag en NAC Breda, speelden de ADO Den HaaG-Storks een wedstrijd tegen het G-voetbalteam van NAC Breda. Ook deze wedstrijd werd gespeeld in het Cars Jeans Stadion, onder toezicht van ruim honderd supporters! De ADO Den HaaG-Storks wisten ruim te winnen van NAC Breda: 3-0!

Een speler die niet mee kon doen bij de ADO Den HaaG-Storks was Max. Hij was helaas ziek, maar kwam wel nog even langs om te vertellen dat hij een prijs heeft gewonnen. Hij kan namelijk zijn teamgenoten mee uit eten nemen, want hij had maar liefst €250 gewonnen! Deze prijs werd uitgereikt door Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten.

Hierna was het tijd voor de wedstrijd. Onder de muziek van ‘Oh Oh Den Haag’ kwamen beide teams het veld op. NAC Breda had alleen wel wat personele problemen, want een deel van het team was verkeerd gereden. Hierdoor startte NAC Breda met 8 eigen spelers, aangevuld met enkele ADO Den HaaG-Storks.

In de eerste helft hadden de ADO Den HaaG-Storks de overhand. Dit resulteerde dan ook in een 1-0 voorsprong. De doelpuntenmaker was Redouan. Uiteindelijk werd het nog voor de rust 2-0. Na een mooie aanval rondde Ricardo de assist af: 2-0. In de tweede helft was het team van NAC Breda compleet. Het ging dan ook steeds meer gelijk op, waar vooral beide keepers de uitblinkers waren. Ondanks de mooie aanvallen en vele kansen, hield zowel de keeper van de ADO Den HaaG-Storks als de keeper van NAC Breda zijn doel schoon. Uiteindelijk wisten de ADO Den HaaG-Storks nog één keer te scoren, weer via Ricardo. Hij bepaalde de eindstand op 3-0 in het voordeel van de ADO Den HaaG-Storks.

Na afloop gingen beide teams sportief met elkaar op de foto. De spelers hadden een mooie pot voetbal laten zien, waar het plezier vanaf spatte. Na afloop van hun eigen wedstrijd, mochten de beide teams op de tribune de kraker tussen ADO Den Haag en NAC Breda bijwonen. Nu konden de G-voetballers van NAC Breda het hardst juichen, want hun favoriete club won met 0-2.

Foto's: Laurens Lindhout en ADO Den Haag in de Maatschappij