Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Het is woensdagmiddag 6 december, vanaf 13:00 uur komen de kinderen van vv Haagse hout het terrein opgelopen. We verwachtte ongeveer 75 kinderen in de leeftijd van 7-11 jaar om de ADO clinic bij te wonen die de jeugdcoördinator Jeroen Roeleveld voor ze geregeld heeft. ADO-coördinator Dennis van den Steen was er al eerder en Dennis heeft samen met met de vrijwilligers van Haagse hout de spellen uitgezet die de kinderen 's-middags met medewerking van 2 ADO-spelers zouden gaan doen.

Rond 13:30 uur werden onze vrijwilligers bij gepraat door Dennis over hoe alles te moeten doen tijdens de middag. Om half drie zitten de kinderen  keurig klaar en zijn ze in afwachting van de 2 spelers van ADO Den Haag. Daar komen ze dan, Donny Gorter en Hennos Asmelash, de middag kan nu officieel beginnen.

De kinderen gaan in groepjes naar betreffend onderdeel en de vrijwilligers nemen plaats bij de spellen die zijn uitgezet. We treffen het met het weer het is gelukkig droog. Rond 16:00 uur is het afgelopen, de kinderen krijgen wat te drinken en er wordt een finalespel gespeeld. De drie winnaars krijgen een ADO-petje waar ze heel blij mee zijn. Als dat alles klaar is krijgen alle kinderen die hebben deelgenomen aan de clinic een officieel deelname certificaat met ook nog de handtekeningen van Donny en Hennos. De kinderen en de begeleiders hebben een geweldige middag achter de rug!

Verslag: Haagse Hout