Zondag 22 oktober was het eindelijk zo ver, het Buurtfeest van het Zeeheldenkwartier. Een dag die in teken stond van verbroedering en eenheid, voor de buurt en samen met allerlei organisaties zoals ADO Den Haag in de Maatschappij.

Ondanks dat het weer niet altijd even goed was, is het gelukt om jong en oud te verbinden op het Jennyplantsoen. Met attracties van zowel Evorsa als WKB en andere leuke activiteiten is het een dag vol sport- en spelplezier geweest. Ook aan het eten is gedacht en dankzij Slagerij Amin, COOP en de Albert Heijn Conradkade waren alle gasten voorzien van een heerlijke barbecue en een gezond stuk fruit.

De dag werd afgesloten met een loterij waarin de kinderen gesigneerde shirts van onder andere Lex Immers en Edouard Duplan konden winnen. Dit geslaagd evenement was niet gelukt zonder de vrijwilligers, Bewonersorganisatie Zeeheldenkwartier, Zebra Welzijn, Streetsport Den Haag en Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. Deze willen wij dan ook enorm bedanken voor hun inzet in het voorproces als op de dag zelf!