Nieuws

Op woensdag 25 oktober vond de jaarpresentatie van ADO Den Haag in de Maatschappij plaats voor haar partners en relaties.

Na de opening van voorzitter Marco Esser werd er een terugblik gegeven over de sociaal maatschappelijke activiteiten van het seizoen 2016-17. Dit onderdeel werd beeindigd door de overhandiging van het eerste jaarverslag door bestuurslid Mattijs Manders aan drie maatschappelijke partners Parnassia, gemeente Den Haag en Fonds 1818.
Michel Mulder overhandigde een boek aan Hennos Asmelash, speler van ADO Den Haag, en Christel Bank, bestuurslid van stichting Bewegen tegen kanker, in het kader van het bezoek van patiënten van HMC aan wedstrijden van ADO Den Haag.

Ambassadeur van het G-voetbaltoernooi van ADO Den Haag, Danny Bakker, vertelde tijdens de persconferentie van het G-voetbaltoernooi dat de ADO spelers elk jaar weer uitkijken naar dit jaarlijkse hoogtepunt! Deelnemers van WIK, Tonnie Verhoeve en Matthew Brouwers, onderschrijven Bakker's woorden en gaven nog aan dat het tijdens het toernooi vooral om het plezier gaat!

Na de pauze was er een bijzonder moment, namelijk de eerste uitreiking van de Dik Hooimeijer Prijs. Bestuurslid Hans Roskam introduceerde de prijs en de juryleden.
Dik Hooimeijer was bestuurslid van het eerste uur van stichting ADO Den Haag in de Maatschappij en was als directeur van Welzijnsinstelling Mooi nauw betrokken bij de sociaal-maatschappelijke projecten van ADO Den Haag. Na zijn overlijden heeft ADO Den Haag in de Maatschappij besloten de verdiensten van Dik Hooimeijer voor de club en de stichting met deze jaarlijkse prijs te eren.
Lammertink Groep, Winkelman en Van Hessen, Stichting Vrienden van Xtra en ADO Den Haag in de Maatschappij stellen samen € 2.500 beschikbaar voor locale initiatieven op het gebied van educatie, participatie of gezondheid voor de mensen in Den Haag.

Annemarie van Veldhuizen - Hooimeijer en Lex Schoenmaker reikten de prijzen uit. De gelukkige winnaars van de Dik Hooimeijer Prijs waren:
1. stichting Gezond Samenwerken - € 1.250; Begeleiden van gezinnen waarbij sprake is van moeilijke familierelaties.
2. Buurtmoeders / Zebra Welzijn - € 750; Bewoners die niet sporten/bewegen stimuleren met het aanbieden van kickbokslessen.
3. Haagse Maatschappelijke Voetbalcompetitie HMVC - € 500; Gezonde voeding voor deelnemers als Humanitas, Anton Constandse, Parnassia en Leger des Heils.