Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Directeur voor één dag, Jeff Osseman, maakte tijdens de persconferentie bekend dat ADO Den Haag een G-voetbal team gaat opstarten. Om het G-voetbal te promoten en ook spelers met een beperking de kans te geven om te voetballen bij een profclub zal ADO Den Haag, in navolging van o.a. Roda JC en FC Groningen, dit seizoen starten met een team voor spelers met een beperking! Het is de bedoeling dat dit team onder de naam ADO Den HaaG-storks een aantal wedstrijden gaat spelen tegen G-voetbalteams van andere betaald voetbal organisaties. Deze wedstrijden worden voorafgaand aan de wedstrijd tussen de eerste elftallen van deze clubs afgewerkt. Er zullen ongeveer drie of vier duels per jaar gespeeld worden door de G-Storks!

Het team van de ADO Den HaaG-storks wordt samengesteld uit spelers van de clubs die meedoen aan het Menzis ADO Den Haag G-voetbal toernooi op 1 november. De voetballers die op deze dag uitgekozen worden, zullen een heel seizoen het ADO Den HaaG-storks team vormen. Om iedereen de kans te geven bij ADO Den Haag te kunnen voetballen gaan wij ieder seizoen tijdens het G-voetbal toernooi een nieuw G-Storks team selecteren.

Het ADO Den HaaG-storks team speelt zijn eerste wedstrijd op zaterdag 2 december a.s. tegen Kids United (G-team van FC Groningen) om 15.00 u in het Cars Jeans Stadion voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag – FC Groningen.