Op woensdag 7 juni vond het jaarlijkse ADO Den Haag Parnassia toernooi plaats. Het stormachtige weer belette vijf teams niet om vol passie de strijd met elkaar aan te gaan op de groene mat in het Kyocera Stadion! De deelnemende teams waren Reakt (Jupiterkade), Anton Constandze (Anton Aktief), Rivierduinen, MiCasa en Den Haag FC (beiden Parnassia). Helaas moesten enkele teams op het laatste moment afzeggen.

Deze teams hebben wel een gezellig toernooi gemist! Alle teams speelden een keer tegen elkaar onder leiding van André en studenten van Mondriaan, die de toernooiorganisatie ondersteunden. Na de poulewedstrijden speelden de nummers 1 en 2 van de eindstand een echte finale! Wist Den Haag FC in de poule nog met 2-1 van Anton Aktief te winnen, in de finale was de eindstand precies andersom na een spannende wedstrijd.

Tijdens het toernooi ontvingen de deelnemers water en fruit (dankzij partner Albert Heijn) en lunchpakketten. Reakt Jupiterkade en Rivierduinen gingen met een gesigneerde ADO Den Haag bal naar huis, terwijl MiCasa (3e prijs), Den Haag FC (2e prijs) en Anton Aktief (1e prijs) de bekers in ontvangst namen. De wisselbeker ging ook naar Anton Constandze die de beker volgend jaar weer zal verdedigen!