Heb je tijdens de laatste wedstrijd van ADO Den Haag tegen Excelsior het filmpje van Stichting PATCHworkZ gezien?
Stichting PATCHworkZ organiseert kunstworkshops voor langdurig zieke kinderen en voor kinderen met een ziek familielid, de jonge mantelzorgers. Kunnen ze lekker even kind zijn, en de ziekte vergeten.

Dit jaar pakken we het iets groter aan. We organiseren een groot evenement: Jonge mantelzorgers op de middenstip!
Op zaterdagmiddag 17 juni willen we 250 gezinnen met een zieke ouder of kind tegelijk in het zonnetje zetten. 250 gezinnen? Waar laat je al die mensen? In het Kyocera Stadion in Den Haag. Dat is groot genoeg!

Als gezin gaan ze aan de slag met een kunstwerk dat ze mee naar huis nemen. Er zijn activiteiten in en om het stadion. Er is een quiz, artiesten. En we gaan met zijn allen een grote Mondriaan Ooievaar maken op het veld. Het is immers Mondriaanjaar en we zijn te gast bij ADO Den Haag! Deze ooievaar is zichtbaar vanuit de lucht. Het is een actieve aftrap van het evenement, waarbij de kinderen lekker heen en weer kunnen rennen en gezinnen elkaar kunnen ontmoeten.

Voor de ooievaar hebben we zo'n 650 hardboardplaatjes nodig die in Mondriaankleuren worden geschilderd. En daarvoor vragen we jullie hulp! Willen jullie op zaterdag 27 mei om 9.30 ons helpen met het schilderen van deze plaatjes? Voor koffie, thee en limonade wordt gezorgd. Iedereen is welkom, groot en klein. Met zijn allen is dat klusje zo geklaard! We werken op het gras voor het stadion. Bij slecht weer binnen in de gracht.
Laat je weten of je komt helpen en met hoeveel? Dat kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht je nou niet kunnen en toch graag willen helpen? We kunnen nog mensen gebruiken voor de 16 juni (opbouwen) en 17 juni (het evenement), ook mensen die goed zijn in organiseren zijn heeeeeel welkom!
Superbedankt!
Het team van PATCHworkZ