Op vrijdag 12 mei kregen de buurtgenoten uit Scheveningen volop de kans om nieuwe en bekende sporten uit te proberen, met elkaar de competitie aan te gaan en clinics te volgen. Er was een bomvol programma voor jong en oud, sportief of juist niet in en rond het Beachstadion Scheveningen!

En natuurlijk waren we ook aanwezig met de ADO Den Haag OldStars uit Scheveningen, om nog meer 60-plussers te stimuleren om zich aan te sluiten bij de groep die bij SVV Scheveningen elke maandagochtend traint in ‘wandelend voetbal’.

Het eerste publieke optreden van de groep was dus op 12 mei in het Beachstadion. Helaas werkte het weer niet zo mee en was er weinig publiek van de juiste doelgroep. Aan een jonger publiek was geen gebrek omdat vele scholen enthousiast aan het sporten waren.
Maar met veel plezier werd het ‘walking football’ gespeeld en konden we nog wat oefenen op de spelregels, voordat het serieuzere werk begint!

Begin juni spelen de ADO Den Haag OldStars Scheveningen hun eerst toernooi bij SEV. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze vorm van voetbal ook eens te proberen. We zullen je niet teleurstellen! Elke maandagochtend om 10 uur!