Nieuws

De ADO Den Haag OldStars waren dit keer uitgenodigd en uitgedaagd door de Oldstars van NEC Nijmegen. Uiteraard namen de oudjes van de ADO Oldstars deze uitdaging graag aan. En zo togen deze mannen op donderdag 13 april helemaal naar Nijmegen.
Na een lange tocht over een drukke A12 kwamen we rond 10:00 uur aan bij het Goffert-Stadion waar we een lekker bakkie koffie kregen aangeboden. Daarna hebben we ons omgekleed, en konden de wedstrijden beginnen op een bijveld naast het Stadion.

Zowel NEC als ADO Den Haag hadden twee teams en werd er met 7 tegen 7 gespeeld op kunstgrasveldjes van 40 bij 25 meter. Het ging er over het algemeen leuk en sportief aan toe, hoewel het er – door het fanatisme aan beide kanten – soms best pittig aan toe ging.
De NEC Oldstars spelen meestal met een A-team en een B-team die onderling sterk verschillen qua sterkte. ADO Den Haag had de teams ingedeeld op basis van loting. Al gauw bleek toch dat de beide ADO teams toch wel wat sterker waren dan onze opponenten uit Nijmegen.

Dit mocht de pret niet drukken en zo werden een vijftal partijtjes afgewerkt o.l.v. een RKC-scheids en onze eigen Peter-Jan Zwarts, die deze dag ook nog precies 70 was geworden (Happy Birthday dus).
Na een lekkere lunch reden de ADO Old Stars weer huiswaarts.
Al met al was het een hele leuke dag en hebben we weer nieuwe 'walking football' vrienden gemaakt. Volgend jaar april wordt NEC uitgenodigd voor een minitoernooi in Den Haag!

Verslag: Wout