Nieuws

Op 15 februari is er door ADO KIDS een voetbalclinic georganiseerd voor de JO-9, JO-11 en MO-11 van SV KMD. De clinics worden georganiseerd door Dennis van den Steen die voor ADO Den Haag al meerdere jaren dergelijke clinics verzorgt.. Hij werd geassisteerd door niemand minder dan Jerdy Schouten en Rody de Boer (keeper) van ADO Den Haag die als captains met alle teams meespeelden in een van de negen spelvormen.

Het weer werkte mee, het beloofde dus een prachtige middag te worden. En dat werd het ook, 110 kinderen meldden zich vol spanning op KMD. Alles was klaargezet, muziek stond aan en de ouders waren in grote getale aanwezig.

Na afloop was er voor alle deelnemers drinken en kregen de kinderen een echt certificaat van deelname.

Om 17.00 uur was de beurt aan de JO-15 selectie. Deze mannen kregen een training van Wiljan Vloet, nu trainer van FC Den Bosch, oud trainer van onder andere Sparta en ADO Den Haag en oud hoofd jeugdopleiding PSV. Een echte voetballiefhebber met passie voor sport, mens en maatschappij.
Hij begon met een gesprek in de kantine en vertelde diverse anekdotes over zijn voetbalcarrière. Om 17.45 uur moesten de jongens aan de bak en kregen ze een pittige training van Wiljan Vloet.

Al met al een prachtige dag op KMD, dan zie je toch maar weer dat voetbal of welke sport dan ook saamhorigheid bevordert. En zeker op KMD, nog altijd de mooiste club van het Westland!
Met dank aan alle begeleiders hebben de kinderen een prachtige unieke voetbalervaring gehad die ze niet snel zullen vergeten.
Bedankt allemaal!

Verslag van KMD