Nieuws

Zondagochtend 19 februari reden we met twee ADO busjes naar FC Dordrecht om de tweede competitiewedstrijd te spelen met het eerste ADO Den Haag / WIK team. We werden opgevangen door de coaches van FC Dordrecht en enkele ouders die een ontbijt voor de spelers hadden verzorgd.

De spelers konden zich vervolgens omkleden in het FC Dordrecht stadion en kregen de opstelling van coach Roberto te horen. Het team begon goed aan de wedstrijd maar wisten dit niet uit te drukken in doelpunten. Tegenstander FC Dordrecht scoorde echter wel via enkele snelle counters en onze verdediging had het moeilijk met de snelle aanvallers van FC Dordrecht. Mounir en Raiz scoorden nog tegen maar FC Dordrecht bleef ons elke keer voor met een doelpunt hetgeen resulteerde in een 3-2 ruststand.

De tweede helft gingen we meer als een team spelen en kwamen we al snel op een 3-4 voorsprong door doelpunten van Emre en Tahir. Daarna bleef het nog lange tijd spannend totdat Yassin de 3-5 scoorde. Uiteindelijk gingen we door een doelpunt van Achraf met een 6-3 overwinning weer naar huis!

De coach was tevreden over het uiteindelijke resultaat maar wat betreft de discipline, het taalgebruik en het luisteren naar de coach kunnen de jongens nog veel leren! Ook het accepteren van de beslissingen van de scheidsrechter is voor sommige jongens nog erg moeilijk. Tijdens de trainingen bij WIK zal er twee keer per week aan worden gewerkt!

Met Alleen jij bepaalt wie je bent (AJB) bieden we jongeren van 12 tot 18 jaar uit het praktijkonderwijs of de basis– en kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO een gestructureerde vrijetijdsbesteding. Hiermee bieden we hulp bij het maken van de juiste keuzes en bieden we steun op weg naar een mooie toekomst.
Alleen jij bepaalt wie je bent verlengt de veilige onderwijsomgeving naar de sportvereniging. ADO Den Haag en WIK zetten trainers in, om samen met de school te helpen zodat de leerlingen hun doelen te bereiken.