Nieuws

De samenwerking tussen ADO Den Haag in de Maatschappij en Parnassia sluit naadloos aan bij de herstelgerichte zorg van Parnassia. ADO Den Haag biedt de cliënten de kans om werkervaring op te doen, makkelijker sociale contacten te leggen en ontspannende activiteiten mee te maken in een sportieve sfeer. Al deze elementen dragen bij aan het nemen van de regie over het eigen leven.

Een bijkomend voordeel van de samenwerking is dat Parnassia haar medewerkers ontspanningsmogelijkheden kan bieden, die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Als werkgever wil Parnassia oog hebben voor de gezondheid van haar medewerkers, die zich dagelijks inzetten om deskundige, respectvolle en gastvrije zorg te bieden.

Seizoen 2016-17 is het zesde jaar dat Parnassia een samenwerking aangaat met ADO Den Haag door middel van een partnerschap met ADO Den Haag in de Maatschappij.

In de rust van de wedstrijd ADO Den Haag – PEC Zwolle werd op zaterdag 21 januari het convenant ondertekend door Nolly Borsboom, bestuurder van Parnassia, en Marco Esser, voorzitter van ADO Den Haag in de Maatschappij.