Nieuws

Een keur aan bekende artiesten en musici en twee koren geeft op zondag 27 november een bijzonder benefietconcert in de Rijswijkse Schouwburg. De opbrengst komt ten goede aan Inloophuis Haaglanden (IH), al tien jaar dé ontmoetingsplek voor mensen met kanker en hun naasten in de regio. ADO Den Haag in de Maatschappij steunde het Inloophuis drie jaar geleden ook bij een toneelvoorstelling over kanker.

Er kan worden genoten van o.a. singer/songwriter Tim Akkerman, ‘flamingoband’ De Règâhs, theaterkoor Dario Fo, cabaretier Harry Glotzbach, koor ‘Zingen doet Leven’, danstoppers van de Dutch Don’t Dance Division e.a. De presentatie is in handen van cabaretier Sjaak Bral. Haagser kan bijna niet!

Jaarlijks ontvangt de vrijwilligersorganisatie zo’n 3.000 gasten uit heel de Haagse regio in het gezellige onderkomen aan de Mexicosingel in Wateringseveld. De bezoekers komen langs voor een kopje koffie, praten met elkaar of met de gastvrouwen of -heren. Daarnaast verzorgt Inloophuis Haaglanden vele activiteiten zoals yoga, zingen, diverse workshops (schrijven, fotografie, dansexpressie, schilderen, boetseren, etc). Er zijn speciale bijeenkomsten voor kinderen en jong-volwassenen. IH is een vrijwilligersorganisatie en is voor het grootste deel afhankelijk van giften.

Deze niet te missen voorstelling begint om 14.00 in de grote zaal van de Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10, Rijswijk. Parkeren is gratis. Kaarten slechts €25 incl. drankje en garderobe) zijn te bestellen via de Rijswijkse Schouwburg: rijswijkseschouwburg.nl of 070-3360336