Nieuws

Op woensdag 5 oktober staat de derde editie van het Azivo ADO Den Haag G-toernooi op het programma. Ongeveer 100 G-voetballers verdeeld over 10 teams verzamelen zich in het Kyocera Stadion om het tegen elkaar op te nemen. Elk team zal worden aangevuld met een aantal selectiespelers van ADO Den Haag en een aantal speelsters van de ADO vrouwen.

Ter aankondiging van het toernooi vond ook dit jaar weer een officiële persconferentie plaats. Op dinsdag 27 september namen Édouard Duplan (ambassadeur Azivo ADO Den Haag G-toernooi) en Sven van der Meij (speler van Soccer Boys) plaats achter de microfoons in het perscentrum van het Kyocera Stadion om enkele vragen te beantwoorden. Naast ADO TV en het ADO Journaal stelden ook de kinderen van Playing for Success verschillende vragen over de verwachtingen van het toernooi en de carrières van beide spelers. Sven hoopt na het winnen van de Azivo Fairplay Cup in 2015 om dit jaar met zijn team de hoofdprijs te pakken. Édouard Duplan ziet er vooral erg naar uit om met de gehele selectie en staf de deelnemers weer een onvergetelijk dag te bezorgen.

De persconferentie werd afgesloten met de bekendmaking van de officiële poule-indelingen. In poule A nemen S.V. ARC, V.V. Esto, HVV Hercules, Soccer Boys en de Bernardusschool het tegen elkaar op. In poule B zullen WIK, UDO, D.V.V. Delft, de Koetsveldschool en de Inspecteur S. De Vriesschool de strijd met elkaar aangaan.
Bekijk de beelden van de persconferentie via de volgende link: http://adodenhaag.nl/nieuws/laatste-nieuws/overig/5454-persconferentie-azivo-ado-den-haag-g-toernooi-2016 

Iedereen is van harte welkom om dit geweldige voetbalspektakel bij te wonen. Het toernooi wordt om 13:30 uur officieel geopend door Lex Schoenmaker. De prijsuitreiking staat rond 16:00 uur gepland. De toegang is gratis.
Wij wensen de teams veel succes met de laatste voorbereidingen en zien iedereen graag op woensdag 5 oktober!