Nieuws

Tijdens de Open Dag zijn er verschillende activiteiten rondom het stadion georganiseerd voor de supporters. Om extra aandacht voor de Stadium FunRun te vragen is in samenwerking met Basic-Fit, Albert Heijn, Bewegen tegen Kanker, Kyocera en EPIC-InDeRunning een FunRun Plein gemaakt. Zo konden de supporters o.a. gaten schieten voor een stukje fruit. Maar ook 50 meter sprinten om vast te trainen voor de FunRun. Natuurlijk werd er eerst een goede warming-up gegeven. Ook kon je meten hoe hard je eigenlijk kan schieten, door op een doel te schieten met een snelheidsmeter. Na het doorlopen van alle activiteiten met de stempelkaart werd iedereen beloond met een certificaat ondertekend door Danny Bakker.

De Open Dag werd traditioneel afgesloten met het presenteren van de spelers van ADO Den Haag en tevens werden ook de prijswinnaars van de genoemde spelletjes op het podium geroepen. Uiteindelijk hebben veel mensen de Open Dag bezocht en heeft het direct weer extra inschrijvingen voor de Basic Fit Stadium FunRun opgeleverd.

Ook meedoen op 9 oktober 2016 aan de FunRun in, om en door het Kyocera Stadion? Schrijf je dan in via www.adodenhaag.nl/funrun en draag ook bij aan het ophalen van extra gelden voor de goede doelen ADO Den haag in de Maatschappij (project De Held) en Bewegen tegen Kanker.