Maatschappelijk

Albert Heijn en haar klanten ondersteunen ook in het seizoen 2015-2016 ADO Den Haag in de Maatschappij! Met maar liefst een bedrag van €10.550,- kan ADO Den Haag in de Maatschappij het project Scoren in de Wijk blijven uitvoeren en worden ook andere projecten ondersteund met water en fruit van Albert Heijn.

In het bijzijn van de gehele selectie van ADO Den Haag werd de cheque uitgereikt aan Robert Zwinkels, bestuurslid van ADO Den Haag in de Maatschappij, onder het motto ‘Everybody Appie’!

Namens Albert Heijn regio Den Haag waren aanwezig Linda Noteboom (Supermarktmanager Albert Heijn), Gabi Rosa Cepeda (Supermarktmanager Albert Heijn), Edwin Spliet (Operationeel Manager Albert Heijn) en Cor van Marion (Operationeel Manager Albert Heijn).

Begin 2016 kregen alle klanten van Albert Heijn de gelegenheid om hun statiegeldbon te doneren aan het project Scoren in de Wijk. Zo proberen we het samen en met zijn allen leuker, gezonder en sportiever te maken voor alle kinderen in de regio Haaglanden.

Scoren in de Wijk is een middag vol sport en spelplezier waarbij ook aandacht is voor maatschappelijke onderwerpen als gezondheid en participatie. Hiermee proberen beide partijen een bijdrage te leveren aan gezonde voeding voor alle jeugd in de regio en de bewustwording omtrent dit onderwerp.

ADO Den Haag in de Maatschappij en Albert Heijn bedanken alle klanten die hebben bijgedragen aan 'Scoren in de Wijk'.