Nadat alle voorbereidingen waren getroffen, kon om 12.30 uur de finaledag dan eindelijk beginnen. Het wisselvallige weer werkte in het begin van de middag niet echt mee. Keiharde regen, sneeuw en hagel maakten het niet heel aangenaam, maar als snel brak het zonnetje door en mocht er verder niet geklaagd worden.

De wedstrijden waren op zijn minst spannend te noemen. De teams ontliepen er elkaar nauwelijks en dat was vooral te zien in de halve finales en finales, waar de emoties soms hoog opliepen. Dit zorgde wel voor hele spannende wedstrijden. Er werd niet alleen hard gestreden, maar er werd ook goed voetbal laten zien.

Eindstand:

Danny Bakker League

1.       Vatelschool
2.       Johan de Witt
3.       Segbroek College
Fair play: Johan de Witt


Tom Beugelsdijk League

1.       Edith Stein
2.       Hofstad mavo
3.       SG Zuidwest
Fair play: Roemer Visscher

 
Ruben Schaken League

1.       Lyceum Ypenburg
2.       Roemer Visscher
3.       Segbroek college
Fair play: Flex College

 
Lineth Beerensteyn

1.       Roemer Visscher 1
2.       Hofstad mavo
3.       Roemer Visscher 2
Fair play: Hofstad mavo

 

Volgend seizoen staat er gewoon weer een nieuwe editie van de VO Voetbal League op het programma. Wij hopen dat iedereen weer meedoet om het nog succesvoller te maken.

 

Op zondagochtend 24 april kwam ook bij ons het trieste nieuws binnen dat Mohamed Achahbar op 15-jarige leeftijd is overleden. Vanuit ADO Den Haag in de Maatschappij willen wij onze steun betuigen aan familie, vrienden en kennissen. Voordat de finaledag van start ging, werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van Mohamed Achahbar. Sport verbindt, en dat blijkt eens te meer waar te zijn. Het team van Mohamed was aanwezig maar dat was niet vanzelfsprekend. Na enige twijfel hadden ze besloten om toch te spelen, of om in de woorden van het team te spreken: ''Te strijden voor Mo!’’
De finale werd net verloren, wel wonnen ze de fair play prijs. Dit vanwege sportief gedrag, positieve instelling en omdat wij het onwijs waardeerden dat zij aanwezig waren ondanks deze trieste gebeurtenis. ADO Den Haag in de Maatschappij wenst de familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toe.