Maandag 29 februari betraden 7 teams het Kyocera Stadion voor het Parnassia toernooi. GGZ Parnassia had de volgende teams uitgenodigd om de voetbalkrachten te meten: Anton Constandse, Limor, Reakt, Campus amv, Maris College en Fonteynenburg. Op de 2 velden werd volop gestreden om de punten met veel beleving en enthousiasme!

De kick-off van het toernooi vond plaats door Gio Serbony van VVSB (met zijn club in de halve finale van de Nederlandse beker!) en hij floot enkele wedstrijden. Tevens trapten de ADO Den Haag spelers Kevin Jansen en Wilfried Kanon een balletje mee. Kevin Jansen klaagde wel dat hij amper de bal kreeg toegespeeld….

Na de groepsfoto werd de finale gespeeld tussen Reakt en Limor waarbij uiteindelijk Limor met een 1-0 overwinning de door de ADO selectie gesigneerde bal mee naar huis mocht nemen! Na afloop was er nog gelegenheid om wat te drinken en een broodje te eten in de Ooievaar.
Een toernooi voor herhaling vatbaar volgens vele deelnemers!

De samenwerking tussen ADO Den Haag in de Maatschappij en Parnassia sluit naadloos aan bij de herstelgerichte zorg van Parnassia . ADO biedt de cliënten de kans om werkervaring op te doen, makkelijker sociale contacten te leggen en ontspannende activiteiten mee te maken in een sportieve sfeer. Al deze elementen dragen bij aan het nemen van de regie over het eigen leven.