Nieuws

Voor de wedstrijd ADO Den Haag – Willem II stond er eerst een ander 'sportief' hoogtepunt op de planning voor ADO Den Haag in de Maatschappij. AFTER’S COOL, een organisatie die zich richt op diverse vormen van onderwijsondersteuning, wil graag de ADO Den Haag VO Voetbal League ondersteunen. Daarom tekende Thorwald Letzer (directeur AFTER’S COOL) en Marco Esser (Voorzitter ADO Den Haag in de Maatschappij) op 12 december een samenwerkingsovereenkomst.

De organisatie die gericht is op onderwijsondersteuning verzorgt allerlei verschillende vormen hiervan. Er kan gedacht worden aan: huiswerkbegeleiding, bijles, remedial teaching, studentenbegeleiding en onderzoeken naar problemen. Alles wat een kind kan helpen te ontwikkelen, staat AFTER’S COOL voor open.

AFTER’S COOL werk al langere tijd samen met de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Zij geven huiswerkbegeleiding aan de jonge talenten van de club. Daarbij gaan zij nu dus ook het nieuwste project van ADO Den Haag in de Maatschappij ondersteunen. De ADO Den Haag Voetbal League gaat namelijk om meer dan alleen voetbal. Leren en ontwikkelen is een heel belangrijk punt in dit project, vandaar dat het ook zo goed past bij AFTER’S COOL.

De eerste competitieronde van het project ADO Den Haag VO Voetbal League start op 10 januari in de Roemer Visscher sporthal. Voor iedere groep is er uiteindelijk een finale in het Kyocera Stadion.

Daphne van den Bree