Na twaalf weken hard werken, kunnen alle 45 kinderen van het project Playing for Success tevreden terugkijken op deze periode. Deze week komen de leerlingen namelijk voor het laatst samen in de perskamer van het Kyocera Stadion om aan hun ouders te laten zien wat zij allemaal geleerd hebben.

De kinderen hebben in de afgelopen twaalf weken gewerkt aan speerpunten die voor henzelf belangrijk zijn. Ze hebben zichzelf ontwikkeld in een WOW-omgeving. Samen met Juf Jill en Juf Willie hebben de kinderen van groep 50 (basisscholen De Vijver en De Triangel) voor de laatste les op dinsdag een presentatie voorbereid. Allemaal presenteren zij een deel en zo kunnen ze dus goed laten zien hoe zij vooruit zijn gegaan met presenteren, een onderdeel dat bijna ieder kind lastig vindt.

De ouders keken voldaan toe en na de presentatie was het tijd om het officiële contract te ondertekenen. Juf Willie hield bij iedereen een persoonlijke speech, ook ondertekende zij (namens Playing for Success) en Anton Nijboer (namens ADO Den Haag in de Maatschappij) het contract.

Na afloop van het officiële moment was er tijd voor een drankje en wat lekkers. De kinderen vonden het toch allemaal wel spannend en gelukkig was er nu tijd voor ontlading.
ADO Den Haag in de Maatschappij wenst alle kinderen van Playing for Success heel veel succes verder op school!

Tekst: Daphne van den Bree