Dit is het vijfde jaar dat Parnassia een samenwerking aangaat met ADO Den Haag door middel van een partnerschap met ADO Den Haag in de Maatschappij.

Deze stichting is speciaal door ADO Den Haag opgericht om sociaal maatschappelijke activiteiten te organiseren. Met de aantrekkingskracht en het bindend vermogen van ADO Den Haag wil de stichting maatschappelijke organisaties ondersteunen bij het realiseren van hun doelen op het gebied van de bevordering van gezondheid, participatie en educatie.
Samen toekomstperspectief bieden aan inwoners van de regio Haaglanden, gezondheid van mensen bevorderen en mensen dichter bij elkaar brengen is het doel van ADO Den Haag in de Maatschappij!

De samenwerking tussen ADO Den Haag in de Maatschappij en Parnassia sluit naadloos aan bij de herstelgerichte zorg van Parnassia. ADO Den Haag biedt de cliënten de kans om werkervaring op te doen, makkelijker sociale contacten te leggen en ontspannende activiteiten mee te maken in een sportieve sfeer. Al deze elementen dragen bij aan het nemen van de regie over het eigen leven.
Een bijkomend voordeel van de samenwerking is dat Parnassia haar medewerkers ontspanningsmogelijkheden kan bieden, die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Als werkgever wil Parnassia oog hebben voor de gezondheid van haar  medewerkers, die zich dagelijks inzetten om deskundige, respectvolle en gastvrije zorg te bieden.

Ook  in het seizoen 2015-16 zullen Parnassia  en de stichting ADO Den Haag in de Maatschappij ingezet worden voor cliënten en hun mantelzorgers en de medewerkers van Parnassia.

Voorafgaand de wedstrijd ADO Den Haag – Vitesse werd op zondag 22 november het convenant ondertekend door Nolly van der Zeijden, bestuurder van Parnassia, en Marco Esser, voorzitter van ADO Den Haag in de Maatschappij.
Na afloop kwamen nog enkele ADO spelers langs om beide organisaties te feliciteren.